Inscripcions

Una experiència única

Obertura d´incripcions: 15 de Març de 2024 

El període d’obertura d’inscripcions serà del 15 de març al 15 d’agost de 2024  o fins exhaurir dorsals.

Les inscripcions seran obligatòries per a la participació, es faran en línia: 

 Preu promoció

75€  65€

 Preu promoció

42€  35€

 Preu promoció

26€  20€

Els preus inclouen: samarreta de la cursa, bossa de corredor, detall finisher, xip cronometratge i seguiment en directe online, avituallaments durant el recorregut, avituallament d’arribada, servei mèdic i de seguretat entre d’altres. 

L’ús de xip serà obligatori perquè permet tenir accés a la informació del temps realitzat així com baixar de la pàgina web de la cursa, el diploma acreditatiu de participació i el resultat. 

Els reglaments de participació i el formulari d’inscripció en línia, així com tota la informació de la cursa, es troba a la pàgina web de la cursa www.rialpmatxicots.cat

L’assegurança d’accidents serà obligatòria per als que no tinguin la cobertura d’accidents específica de competició de la targeta de la FEDME, FEEC, AETRAIL o RFEA (ITRA). Cost addicional per als no federats: suplement de 10€ per l’assegurança de la Trail i en el cas de realitzar la Mitja i la Popular el cost és de 5€.

Procediment per a les inscripcions

● Emplenar la inscripció per Internet en rialpmatxicots.cat i seguir els passos.

● Al rebre el email de confirmació quedarà formalitzada la inscripció i apareixerà el nom a la pàgina d’inscrits.

Anulació d´inscripcions

Fins al 15 d’agost es retornarà el 75 %.
A partir del 16 d’agost no es retornarà cap inscripció. 

Anulació d´inscripcions

Fins al 15 d’agost per canviar de modalitat, en cas de que hi hagi  places disponibles, s’haurà d’anular la inscripció , de la que es retornarà el 75 % i s’haurà de fer  una nova inscripció a la modalitat desitjada. A partir del 16 d’agost no es permetrà cap canvi  de modalitat.